Skip to content

Oplev suset og spændingen fra dit eget off-road eventyr

Team Glad er på vej hjem fra strabadserne i Afrika, men nu har du mulighed for at gribe rattet og teste dine off-road kundskaber.

Vi udlodder nemlig et gavekort på 1-dags kursus for 2 personer i grundlæggende terrænkørsel på Land Rover Experience Center på Tirsbæk Gods –  Værdi 3.750,- kr. 

Her vil I komme ud på Land Rover Experience Centrets baner og prøve kræfter med flere forskellige sværhedsgrader af off-road kørsel i skoven.

For at deltage skal du:

  • “Synes godt om” Bilcentret Peer Glads facebook side
  • Fortæl i dette opslags kommentarfelt på facebook hvem du ønsker at dele denne oplevelse med

Den heldige vinder bliver trukket på mandag!

Læs meget mere om Land Rover Experience Center og kurset herunder og på deres hjemmeside: www.landroverexperience.dk

Har du ikke fået læst alle indlæggene og set videoerne fra Team Glad nylige sejr i Intercontinental Rally 2017 kan du gøre det her

Land Rover Experience Center - Danmarks eneste professionelle off-road center

Land Rover Experience Center er Danmarks eneste professionelle off-road center. Centeret har base på Tirsbæk Gods ved Vejle Fjord og bag den smukke natur i området gemmer der sig også et stærkt kuperet terræn der vil give dig masser af off-road udfordringer.

Land Rover Experience Center har flere uddannede off-road instruktører, nogle af dem med mere end 30 års erfaring i off-road kørsel.

Instruktørerne er uddannet i England på Land Rover fabrikkens eget Experience Center, Driving Academy eller på vores center i Danmark.